La Valentina festa urbana

La Valentina és recuperació d’espai públic, relacions veïnals i xarxes de suport.

Ja arriba La Valentina! La festa urbana que acosta l’urbanisme als veïns i veïnes i els fa protagonistes perquè ells són els vertaders constructors de la ciutat.
En esta quarta edició, La Valentina omplirà de propostes la setmana del 2 al 8 de maig per a celebrar la vida urbana i homenatjar al seu pas a valentins i valentines. Visitarem els barris de Natzaret, Nou Moles, Torrefiel i el Mercat per a reconéixer les seues associacions i col·lectius parlant dels projectes de futur i dels nous espais públics que, des de ja, passen a formar part del seu dia a dia.

A més, en 2022 la innovació i el disseny són protagonistes a la nostra ciutat; per això La Valentina els acosta enguany als nostres barris. Volem posar en valor el disseny dels nous espais urbans com a solució als reptes i problemes quotidians i com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones que els utilitzen. La Valentina ens presenta enguany nous projectes i espais més sostenibles que, amb solucions basades en la natura, convertixen el disseny i la innovació en eines per a la sostenibilitat i reduïxen l’impacte ambiental en els nostres barris.

Urbanisme a escala humana

Una altra protagonista indiscutible és la regeneració urbana. Per això, parlarem de la renovació de la ciutat existent i de com els nous espais públics i la rehabilitació dels nostres edificis ens aporten, entre altres coses, confort, salut i qualitat de vida. El 2022 és un any històric en la recuperació d’espai públic a València. Volem celebrar dos enclavaments tan importants com són les avingudes de Pérez Galdós i de Giorgeta, així com les places de la Ciutat de Bruges i del Mercat, nous espais públics recuperats per a les persones, més segurs i amables per als veïns i veïnes de Nou Moles, la Petxina, Arrancapins, la Raiosa, Patraix, el Mercat, el Pilar i, en definitiva, per a tota la ciutat.

Volem celebrar així, amb una visió innovadora, un any important per a recuperar la vida urbana: amb molts projectes nous i des de la perspectiva de les persones que habiten, fan i construïxen la nostra ciutat. Vos esperem la setmana del 2 al 8 de maig. Celebrem junts la ciutat, la nostra ciutat; celebrem La Valentina!

2021 2019 2018