Conversa Cadena Ser: La València renaturalitzada

Debats de ciutat CTAV

Debatrem amb els responsables dels grans projectes de renaturalització de la nostra ciutat, avançant l’impacte que tindran, i dibuixant el perfil d’una València més verda, saludable i renaturalitzada.

València ha sigut reconeguda com a Capital Verda Europea 2024 gràcies a la singularitat del seu entorn natural, de gran valor mediambiental, i gràcies també als plans per a desenvolupar una de les infraestructures verdes urbanes més potents del continent.

Projectes com el de Benicalap, el Parc de Desembocadura, el nou delta verd del Grau, o el Corredor Verd VLC Sud avancen cap a un sistema únic de grans espais verds amb el mateix esperit transformador que el nostre Gran Jardí del Túria.

Els valors socials i mediambientals de les nostres grans zones verdes, i els seus efectes sobre la biodiversitat, sobre la salut, o sobre els efectes del canvi climàtic, són inqüestionables hui dia.

Sobre estes qüestions debatrem amb els responsables dels grans projectes de renaturalització de la nostra ciutat, avançant l’impacte que tindran, i dibuixant el perfil d’una València més verda, saludable i renaturalitzada.

Participen: 

  • Equip VAM10: Miguel del Rey, Antonio Gallud, Juan Ignacio Fuster i Mª Teresa Santamaría

Redactors, entre altres, del projecte de la nova plaça de l’Ajuntament i de l’ampliació del Parc de Benicalap.

  • Cercle Territori Arquitectura i Paisatge: Anna Bonet i Nacho Díez

Redactors dels projectes de reurbanització de l’avinguda Pérez Galdós i Giorgeta, de la reurbanització de l’entorn de l’estació del Cabanyal, del Pla Director del Jardí del Turia, entre altres. 

Si voleu tornar a escoltar el debat de ciutat, podeu escoltarlo ací:

Ubicació: CTAV. Carrer d’Hernán Cortés, 6.

Podeu vore totes les imatges de l’esdeveniment al nostre Flickr