Repensant la ciutat: la visió innovadora de la ciutat

Debats de ciutat CTAV

En el context econòmic actual, la competitivitat de les ciutats com a entorns i centres d’innovació és clau per a posicionar-se com els nous centres de la indústria del coneixement. València aspira també a ocupar un lloc destacat en el mapa de la innovació, amb projectes com la reconversió del polígon Vara de Quart en districte innovador. A més, les noves formes de treball, mobilitat, habitatge, comerç, o d’oci, i en definitiva tots els nous serveis i activitats sorgits en els últims anys són també un repte afegit a l’hora de planificar el desenvolupament de la ciutat.

En una jornada divulgativa i de reflexió plantejarem, des d’aquestes qüestions, com afavorir i adaptar-se a la nova revolució que suposa la indústria del coneixement, i com analitzar i abordar els nous reptes que planteja. Per a això, La Valentina portarà a experts com Miquel Barceló per a explorar, al costat de Sandra Gómez, Vicealcaldessa de València, les implicacions que aquests nous reptes poden tindre en la planificació i desenvolupament de la ciutat i de la vida urbana, i veurem com han abordat aquestes qüestions altres ciutats.

Modera: Marina Sender, presidenta del CTAV

Ponent:

Miquel Barceló [Innopro Global Services]

Doctor enginyer industrial i Enginyer tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, té una àmplia experiència professional en el sector privat i l’administració pública, i va ser president de la societat 22@Barcelona (2004-2007).

Actualment és president de la consultora Innopro Global Services i membre del comité assessor de 22@NETWORK BCN, l’associació que reunix el sector innovador, tecnològic i creatiu del districte 22@ de Barcelona.

És autor de diversos llibres i professor i director del Màster MBI (Màster in Business Innovation) de la Universitat de Barcelona.

Totes les fotos de l’acte al nostre Flickr

Ubicació: Carrer d’Hernán Cortés, 6.