L’Esplai de La Valentina

Instal·lacions efímeres Cantonada entre el carrer de Xàtiva i l’avinguda del Marqués de Sotelo, enfront de l’IES Lluís Vives

L’Esplai de La Valentina és un lapse entre rutines, una estructura adaptada al frenesí quotidià de l’emplaçament, és el temps d’esbarjo entre obligacions i l’espai on succeïxen totes les definicions de diversió.

Volem imaginar la ciutat de València a través dels ciutadans i no-ciutadans, els habitants en general i els visitants concretament, perquè ens agradaria usar la ciutat on vivim.

Volem viure en la quotidianitat de les nostres necessitats humanes sense menysprear les nostres apetències, volem que siguen públiques i col·lectives, que estiguen exposades i desvinculades de la propietat privada.

Volem que València siga divertida, que cuide i protegisca, que siga un espai dedicat a la contemplació i al descans, volem que cobrisca les necessitats més importants dels habitants i les més nímies. I, sobretot, volem que siga divertida. Volem que l’espai públic siga el temps de l’oci.