La Valentina se’n va al Grau

Activitats lúdiques Homenatges a la gent del barri Plaça del Tribunal de les aigües

17:00 a 20:30h Activitats lúdiques
18:00h Al so del Grau
19:00h Homenatges a la gent del Grau

El Grau és un dels barris més carismàtics de la nostra ciutat, amb un important patrimoni vinculat al port i a l’antiga indústria que va créixer al seu voltant.

Sobre les petjades d’este passat industrial, en les seues antigues naus i edificis trobem noves dotacions com Las Naves, o la nova Farinera, que juntament amb La Marina, convertixen el barri en un gran centre d’innovació de la nostra ciutat.

Enguany, a més, en La Valentina coneixerem com serà el Grau del futur, el nou barri que s’alçarà sobre els antics sòls industrials, amb un gran delta verda connectat al nou Parc de Desembocadura.

Activitats infantils, un berenar a la fresca, concerts i un gran homenatge a la gent del barri arribaran enguany al Grau de la mà de La Valentina, en la plaça del Tribunal de les Aigües.

17:00 a 20:30h Activitats lúdiques

Coneixes el teu barri?

Juguem al Carrer

Què hi ha davall de la mar?

Trivial-encià!

18:00h Al so del Grau

Els veïns i veïnes del barri del Grau prenen la batuta de La Valentina i participen en la programació amb les seues bandes de música. La festa urbana és, més que mai, la gran festa dels barris.

Actuarà la Banda Juvenil de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, sota la batuta d’Elena Simón Agudo, directora titular, i Raúl Carrasco, director de suport.

 19:00h Homenatges a la gent del Grau

Els homenatges a la gent dels barris són l’essència de La Valentina. Mesurar les ciutats amb escala humana i retre homenatge a les persones que tixen barri i relacions veïnals amb la seua amabilitat i implicació local.

Ubicació: Plaça del Tribunal de les aigües.

Podeu consultar les imatges de l’esdeveniment al nostre Flickr.