La Valentina se’n va a Torrefiel

Activitats lúdiques Homenatges a la gent del barri Plaça Sant Jeroni

11:00h ACTIVITATS LÚDIQUES
12:30h HOMENATGES A LA GENT DEL BARRI
11:00h - 14:00h EXPOSICIÓ LO POR VENIR

La Valentina visita enguany el barri de Torrefiel, un dels més poblats del nord de la ciutat. És un barri amb una important activitat associativa, que lluita i reivindica millores per al barri i els habitants. En un barri que va créixer tan ràpidament en els anys 60-70, la multiculturalitat i diversitat està molt present, fet que dona un caràcter propi a esta zona que ocupa les que van ser aleshores terres vinculades al pròxim monestir de Sant Miquel dels Reis.

El barri té, a més, un dels mercats més rellevants del nord de la ciutat. Precisament, un dels projectes més importants que transformaran el barri convertirà tot l’entorn del mercat en un nou punt de trobada i enclavament comercial.

Este projecte, juntament amb les millores en la zona nord, són dos dels reptes més pròxims per a este barri. La Valentina visitarà estos espais al costat dels veïns per a omplir-los ja amb la vitalitat que arribarà quan es recupere tot este espai per a les persones que l’habiten.

Activitats infantils, un esmorzar a la fresca, tallers per als nostres majors i un gran homenatge a la gent del barri ens esperen enguany a Torrefiel, a la plaça de Sant Jeroni.

11:00h ACTIVITATS LÚDIQUES

  • Coneixes el teu barri?
  • Risoteràpia
  • Juguem al carrer
  • Reptes Tik Tok

11:00h EXPOSICIÓ LO POR VENIR

12:30h HOMENATGES A LA GENT DE TORREFIEL

Els homenatges a la gent dels barris són l’essència de La Valentina. Mesurar les ciutats amb escala humana i retre homenatge a les persones que tixen barri i relacions veïnals amb la seua amabilitat i implicació local.

Ubicació: Plaça Sant Jeroni

Totes les fotos de l’acte al nostre Flickr