La Valentina se’n va a Nou Moles

Activitats lúdiques Homenatges a la gent del barri Plaça de Nou Moles

17:30h ACTIVITATS LÚDIQUES
19:00h HOMENATGES A LA GENT DEL BARRI

El que fou un dels molins més grans de l’horta de València dona nom a este barri que va créixer sobre les antigues hortes de la vora dreta del Túria. Estos orígens vinculats al riu, l’horta i la séquia de Favara han deixat empremta al barri, tant en el traçat dels carrers com en l’interessant patrimoni agrícola i industrial. El ràpid creixement de la ciutat va esborrar en part eixe record del passat agrícola del barri i hui és un barri que reivindica el seu patrimoni i aposta per recuperar espais i dotacions per al veïnat.

La Valentina estarà enguany a la plaça de Nou Moles, al costat dels veïns i veïnes, per a celebrar el final d’una de les obres més esperades per tots. La recuperació d’espai per als vianants en Pérez Galdós ja és una realitat, i al costat d’altres actuacions com la remodelació de la plaça de Roma, el nou poliesportiu o la reurbanització del futur eix Quart-Democràcia, Nou Moles es reivindica com un barri centrat en les persones que l’habiten.

Activitats infantils, un berenar a la fresca, tallers per als nostres majors i un gran homenatge a la gent del barri ens esperen enguany a la plaça de Nou Moles, al costat de la subestació elèctrica.

17:30h ACTIVITATS LÚDIQUES

  • Coneixes el teu barri?
  • Risoteràpia
  • Juguem al carrer
  • Reptes Tik Tok
  • Ping pong plast!

19:00h HOMENATGES A LA GENT DE NOU MOLES

Els homenatges a la gent dels barris són l’essència de La Valentina. Mesurar les ciutats amb escala humana i retre homenatge a les persones que tixen barri i relacions veïnals amb la seua amabilitat i implicació local.

Ubicació: Plaça de Nou Moles

Totes les fotos de l’acte al nostre Flickr