La Valentina se’n va a Natzaret

Activitats lúdiques Homenatges a la gent del barri Plaça del Santíssim Crist de Natzaret

17:30h ACTIVITATS LÚDIQUES
19:00h HOMENATGES A LA GENT DEL BARRI

Natzaret és un dels barris més carismàtics de la nostra ciutat. La seua relació amb la mar i amb el riu sempre han condicionat la seua història i evolució com a barri. Durant dècades ha crescut un moviment associatiu i un sentiment d’identitat propis que el fan un barri únic a la nostra ciutat.

Amb la vista posada en projectes que ja arriben, com la nova línia de tramvia o el nou barri de Les Moreres, i els que estan per vindre, com el parc de desembocadura, o els projectes que definiran la nova frontera amb el port, La Valentina visitarà el centre del barri i les seues places. Celebrarem no sols els projectes que reconnecten el barri amb la ciutat, també les associacions i col·lectius que creen vincles dins del barri.

Activitats infantils, un berenar a la fresca, tallers per als nostres majors i un gran homenatge a la gent del barri ens esperen enguany a Natzaret, a la Plaça del Santíssim Crist.

17:30h ACTIVITATS LÚDIQUES

  • Coneixes el teu barri?
  • Risoteràpia
  • Juguem al carrer
  • Reptes Tik Tok

19:00h HOMENATGES A LA GENT DE NATZARET

Els homenatges a la gent dels barris són l’essència de La Valentina. Mesurar les ciutats amb escala humana i retre homenatge a les persones que tixen barri i relacions veïnals amb la seua amabilitat i implicació local.

Ubicació: Plaça del Santíssim Crist de Natzaret.

Totes les fotos de l’acte al nostre Flickr