La Valentina se’n va a Malilla

Activitats lúdiques Homenatges a la gent del barri Parc urbà de Malilla

17:00 a 18:00h Al so de Malilla
17:00 a 20:30h Activitats Lúdiques
19:00h Homenatges a la gent de Malilla

Malilla és, sens dubte, un dels barris que més canvis urbanístics està experimentant en els últims anys.

El soterrament de les vies del tren, ja en obres, i futurs projectes com el corredor verd, la reforma d’Ausiàs March o la nova línia de tramvia L12, integraran plenament el barri amb la ciutat i amb la resta de barris del sud.

A més, el nou parc de Malilla s’ha convertit en un nou centre de vida per al barri, al voltant del qual ja s’alcen nous habitatges i equipaments que anticipen el model de ciutat pròxima al que es dirigix València.

Amb la vista posada en aquests projectes, La Valentina visita enguany Malilla. En esta ocasió, el Parc de Malilla s’omplirà d’activitats infantils, un berenar a la fresca, concerts i un gran homenatge a la gent del barri que fa de Malilla un dels barris amb més vitalitat del sud de la ciutat.

 

17:00h Al so de Malilla

Els veïns i veïnes del barri de Malilla prenen la batuta de La Valentina i participen en la programació amb les seues bandes de música. La festa urbana és, més que mai, la gran festa dels barris.

Participa la Xaranga Societat Musical barri de Malilla.

 

17:00 a 20:30h Activitats Lúdiques

Coneixes el teu barri?

Juguem al Carrer

La familia Brosseta

Trivial-encià!

 

19:00h Homenatges a la gent de Malilla

Els homenatges a la gent dels barris són l’essència de La Valentina. Mesurar les ciutats amb escala humana i retre homenatge a les persones que tixen barri i relacions veïnals amb la seua amabilitat i implicació local.

Ubicació: Parc urbà de Malilla.

Podeu vore totes les fotos de l’esdeveniment al nostre Flickr.