La Valentina se’n va a Benicalap

Activitats lúdiques Homenatges a la gent del barri Plaça nova de l’església

17:00 a 20:30h Activitats lúdiques
18:00h Al so de Benicalap
19:00h Homenatges a la gent de Benicalap

Benicalap és un barri que destaca pel seu important patrimoni vinculat a l’horta, sobre la qual va anar creixent el barri original, al voltant del camí de Burjassot. Les antigues alqueries, el Casino de l’Americà, o La Ceramo, concedixen a este barri una personalitat i identitat pròpies que el fan únic.

La recuperació i rehabilitació del seu patrimoni, la millora dels seus carrers i places, i l’ampliació del seu gran parc, són grans projectes de futur per al barri, però també per a la ciutat.

La Valentina arribarà enguany a Benicalap amb estes i altres projectes, i amb activitats infantils, exposicions, un esmorzar al carrer, concerts i un gran homenatge a la gent del barri, en la plaça nova de l’església.

17:00 a 20:30h Activitats lúdiques

Coneixes el teu barri?

Juguem al Carrer

El nostre Portalet

Trivial-encià!

18:00h Al so de Benicalap

Els veïns i veïnes del barri de Benicalap prenen la batuta de La Valentina i participen en la programació amb les seues bandes de música. La festa urbana és, més que mai, la gran festa dels barris.

Participen: Los Jazzeros de l’Agrupació Musical de Benicalap.

19:00h Homenatges a la gent de Benicalap

Els homenatges a la gent dels barris són l’essència de La Valentina. Mesurar les ciutats amb escala humana i retre homenatge a les persones que tixen barri i relacions veïnals amb la seua amabilitat i implicació local.

Ubicació: Plaça nova de l’església.

Podeu vore totes les imatges de l’esdeveniment al nostre Flickr.