La dona més important de la història

Programació escènica Plaça de l'Ajuntament

Participa en un concurs en el qual al costat de dos especialistes triarem a la dona més important de la història.

Participa en un concurs en el qual al costat de dos especialistes triarem a la dona més important de la història. Parlarem dels assoliments de les vides de diferents dones, conegudes i desconegudes, dones que malgrat la pressió social o als països o èpoques a les quals van pertànyer, han contribuït al fet que el món actual siga el que és.

Amb força, humor i molta crítica, parlarem de totes estes dones i del que queda per fer perquè la nostra societat aconseguisca la igualtat real en tots els àmbits de les nostres vides.

Tramant Teatre naix en 2004 per a crear un espai de creació i pràctica escènica partint sempre des del somriure. Cerca despertar la capacitat de reflexió en el públic i estudia i integra les més variades tècniques escèniques, des del teatre d’objectes, titelles o ombres al de gest, de cant, entre altres. Amb això pretenen crear un llenguatge diferent, una estètica i identitat pròpia per a contar les seues històries. Més de set-centes actuacions consoliden i avalen el seu treball.

Premis: Millor obra en el Festival de Teatre d’Almagro 2020, secció Barroc Infantil.

Ubicació: Plaça de l’Ajuntament.

Pots veure totes les imatges de l’esdeveniment al nostre Flickr.