Homenatges a la gent del barri

A la ciutat de València gaudim de molts mesos a l’any de bon temps. Vesprades càlides que ens permeten baixar al carrer, a la plaça o al parc amb l’entrepà. Xarrar amb veïns i veïnes i compartir el nostre dia a dia, jugar, conéixer-nos… Els berenars al carrer són un punt de trobada en l’espai públic. Un espai comú, de tots i totes, un espai a compartir i cuidar col·lectivament. 

Enguany La Valentina vol reivindicar el valor de la gent dels barris. Malilla, Benicalap i el Grau són barris emblemàtics de la ciutat i la seua gent serà la protagonista.

Convertir places i carrers en espais de relació veïnal ajuda a teixir xarxes de suport, afectives i de cures, tan importants als nostres barris. Un teixit social fort és fonamental per a construir una ciutat oberta a tots i totes, amb perspectiva de gènere, inclusiva i sostenible.

Volem posar en valor espais ja recuperats o que estan en procés de recuperació per a reflexionar, per a conéixer-nos, per a teixir relacions i fomentar l’ús d’un espai públic que és de tots i totes. 

Berenars al carrer amb el veïnat, amb amics i amigues, amb la família… És una bona manera de fer barri.

Gaudix d’esta activitat als actes:

La Valentina se’n va a Malilla

La Valentina se’n va a Benicalap

La Valentina se’n va al Grau