Cap a una València a escala humana

Exposicions Plaça de l'Ajuntament

En esta exposició realitzada en col·laboració amb el Col·legi Territorial d'Arquitectes de València i la seua Oficina Jove coneixerem els tres eixos entorn dels quals gira el model de la València futura: la ciutat de places, la renaturalització, i la ciutat dels 15 minuts.

En col·laboració amb el Col·legi Territorial d’Arquitectes de València i la seua oficina jove, i de la mà dels joves arquitectes i dissenyadors que projectaran la València del futur, alcem una estructura expositiva efímera que serà la fita singular i recognoscible de La Valentina.

Durant dos setmanes, esta estructura albergarà l’exposició que mostrarà el camí que seguix la nostra ciutat cap a un model urbà més sostenible i adaptat a reptes de futur com el canvi climàtic.

La ciutat de places, la renaturalització, i la ciutat dels 15 minuts són els tres eixos al voltant dels quals gira el model de ciutat de la València futura. En esta exposició coneixerem millor estos conceptes i els seus beneficis socials i mediambientals.

La realitat augmentada ens permetrà, a més, visualitzar la València que està per vindre, d’una forma innovadora i més accessible.

Mentores i mentors del taller per al disseny de la instal·lació expositiva: Marina Bernardo i Isabel Señer, de l’estudi d’arquitectura Versea; Mercè Coves i Pilar Pozo, totes dues professores de l’EASD; i Manel Flor, dissenyador i CEO de l’estudi Xicrea.

Integrants del taller: Josep Xavier Alarcón Martínez, Barbara Bruschi, Juan Bueno Carvajal, Justin Cedeño Vinces, Erick Federico Cruz Castillo, Jose Esteban Escobar Cabrera, Andreu Estarlich, Gonzalo García del Cid Vargas, Alonso García García, Martín Gonzalvo Hernández, Elizabeth Han, Pere Iborra Martí, Aaron Jara Calabuig, Iván Paul Martín Jefremovas, Héctor Montes Nicolás, Rocío Olivares Castellano, Patricio Rodrigo Orozco Carpio, Rosa Pelluz García, Antonio Roig Catarineu, Pepe Sánchez-Malo Ruvira i Luis Yáñez López. 

Ubicació: Plaça de l’Ajuntament.

Podeu veure les fotos de l’exposició ací i les del muntatge de l’estructura efímera a càrrec de l’equip del CTAV Jove ací.