Activitats Lúdiques

Activitats lúdiques

CONEIXES EL TEU BARRI?

T’imagines jugar en el teu barri al joc de l’oca?

Vine i gaudix d’una versió molt especial d’aquest joc tradicional, en el qual veuràs detalls que et resultaran familiars. I és que, ho hem adaptat i personalitzat al teu barri!

Juga amb els teus veïns i veïnes, avança caselles, torna a l’eixida, perd un torn… tot en un gran tauler en el qual podràs reconéixer llocs emblemàtics del barri, el seu comerç de proximitat i compra saludable.

A jugar!

RISOTERÀPIA

Que important és riure i fer riure! Sembla que amb els anys perdem aqueix somriure innat en els xiquets i xiquetes, i és per això que hem decidit fer riure a tot el barri.

Veïns i veïnes de totes les edats, esteu convidats a participar en una activitat en la qual l’únic objectiu és riure!

JUGUEM AL CARRER

El carrer sempre ha sigut un punt de trobada. Amics, família… El veïnat sempre ha gaudit de parcs, carrers i places per a divertir-se, xarrar o simplement passejar.

Els xiquets i xiquetes sempre han tingut el seu barri com un pati de jocs i volem recuperar este espai i tornar a inundar els carrers, les places i els parcs amb activitats de tota la vida.

REPTES TIK TOK

Qui no coneix aquesta xarxa social i ha participat creant algun vídeo? Hem preparat diverses coreografies adaptades a diferents edats perquè pugues sumar-te al repte i demostrar que qualsevol pot crear un vídeo viral i ser influencer si s’ho proposa. Vine a La Valentina i uneix-te al moviment social de la nostra festa urbana.

PING PONG PLAST!

En el marc de la quarta edició de La Valentina comptarem amb productes especials com este. Una taula i pales de ping-pong fetes amb material reciclat (provinent d’embalatges de comerços valencians).

LA PAELLA VALENTINA

Una festa valenciana no és una festa si no acaba amb una bona paella. T’abelleix?

Gaudix d’aquestes activitats als actes: